عراقچی: هیچ محدودیتی برای گسترش مناسبات بین ایران و ارمنستان وجود ندارد پایان ماموریت سفیر عراق در ایران نیویورک‌تایمز: سفر ترامپ به دهلی نو به دلیل از هم پاشیدن روابط میان رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر هند، لغو شد ترور ابوعبیده تکذیب شد خرازی خطاب به مقام ارمنی: جزئیات مشارکت شرکت آمریکایی در مسیر ارتباطی باید روشن شود ادعای ارتش اسرائیل؛ یک فرد مهم حماس هدف قرار گرفته است جولانی سرکوب علویان سوریه را آغاز کرد ترامپ: هیچ نیروی آمریکایی به اوکراین اعزام نخواهد شد وزیر دفاع یمن: رهبران سیاسی ما تمامی تدابیر لازم را برای مقابله با دشمن صهیونیست اتخاذ کرده‌اند/ ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد تماس السودانی با رئیس جمهور فرانسه/ هشدار درباره تبعات جنگ برای منطقه قالیباف: ماجراجویی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم و همبستگی خود با ونزوئلا اعلام می‌کنم سرپرست نخست‌وزیری یمن انتخاب شد کالاس: تصمیم تروئیکای اروپایی به معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست دیدار آرمن گریگوریان با سید عباس عراقچی شهادت نخست‌وزیر یمن در حمله اسرائیل به صنعاء

فرانسه، مانع صلح در قفقاز جنوبی

دستیار رئیس جمهور جمهوری آذربایجان دولت فرانسه را به صادر کردن دسیسه‌های ژئوپلتیکی و برنامه‌های سیاسی داخلی خود به قفقاز جنوبی متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۰۹۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، «برنامه نظامی سازی ارمنستان و ترغیب احساسات بدخواهانه در این کشور از سوی فرانسه کاملا غیرسازنده است..» این تازه ترین موضع دولت جمهوری آذربایجان در زمینه مداخله پاریس در امور قفقاز جنوبی است که «حکمت حاجی اف» دستیار رئیس جمهور جمهوری آذربایجان آن را بیان کرده است.

 

حاجی اف در مصاحبه با آذری نیوز افزود: ارسال تجهیزات نظامی و سلاح به ارمنستان برخلاف تدابیر اعتماد ساز در چارچوب توافق عادی سازی باکو-ایروان است.

 

کارشناسان سیاسی می‌گویند که فرانسه تحت تاثیر لابیهای جامعه ارمنیهای فرانسه درحال زمینه‌سازی جنگ جدیدی در منطقه قفقاز جنوبی است.

 

جامعه ارمنیهای فرانسه بزرگترین در اتحادیه اروپا و سومین جامعه ارمنی‌های خارج نشین در جهان محسوب می‌شود.

 

دولت پاریس طی ماههای گذشته سه قرارداد نظامی با ارمنستان امضا کرده است که مهمترین آن ارسال سامانه های راداری برد کوتاه به نام «گرند مستر 200» است.

 

به دنبال شکست ارمنستان در جنگ دوم قره باغ در سال 2020 که در نهایت به انحلال دولت محلی قره باغ در سال جاری میلادی و پیوستن رسمی آن به خاک جمهوری آذربایجان شد برخی کشورهای غربی از جمله فرانسه در حال تقویت نظامی و تسلیحاتی ایروان برآمده‌اند که مخالفت شدید جمهوری آذربایجان را در پی داشته است.

 

مواضع فرانسه در قفقاز درحالیست که جمهوری آذربایجان و ارمنستان به سمت نهایی کردن توافق صلح پیش می‌روند و دو طرف آمادگی کامل خود را برای دستیابی به یک سند واحد و نهایی کردن مذاکرات صلح اعلام کرده‌اند.

 

حکمت حاجی اف در ادامه گفت که «باکو هیچ مانع جدی برای نهایی کردن معاهده صلح با ارمنستان نمی‌بیند..»/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار